Compania PP„Exclusiv Media” S.R.L. este fondată în baza hotărîrii fondatorilor și a început activitatea la 13.10.2011 cu scopul de a practica mai multe genuri de activitate precum:
- Editare de cărți, broșuri și alte publicații;
- Activități conexe domeniului poligrafic;
- Producție de filme cinematografice și video;
- Distribuție de filme cinematografice și video;
- Activități în domeniile radio și televiziune;
- Activitate de emisie pentru difuzarea serviciilor de programe pe cale radioelectrică terestră și/sau prin orice alte mijloace de telecomunicații decît cele radioelectrice terestre;
- Editarea ziarelor;
- Etc.

De la începutul activității sale și pînă la începutul lui 2016, activitatea Companiei noastre a fost axată pe editarea ziarului periodic ”Аргументы и Факты в Молдове”, activități logistice, etc.

Începînd cu ianuarie 2016, compania noastră a creat și dezvoltat un proiect de televiziune, și anume postul TV ”NTV Moldova”, acesta fiind un post TV generalist, cu emisie prin rețelele distribuitorilor de servicii TV din țară. Acesta are la bază difuzarea contentului postului tv ” HTB” din Federația Rusă, precum și emisiuni autohtone.

Proiectul lansat a reușit, într-o perioadă foarte scurtă, să-și consolideze poziția de televiziune de referință pe piața mediatică și se bucură de succes în fața telespectatorului.

În scopul unei dezvoltări continue, urmare a unei analize a produselor mediatice de divertisment, difuzate pe piața media din Moldova, pornind de la exigențele și preferințele telespectatorilor, PP ”Exclusiv Media” SRL a lansat începînd cu ianuarie 2017 un nou Proiect TV de divertisment cu denumirea ”ExclusivTV”, care are la bază să difuzeze emisiuni distractive și de divertisment a postului tv ”THT-Comedy” din Federația Rusă, precum și emisiuni autohtone.

PP ”Exclusiv Media” SRL are încheiat contract cu compania „AGB Nielsen Media Research Moldova”, care ne prezintă rapoarte cu referință la auditoriul consumator de programe (după diferite criterii: volum, vârstă, ocupaţie etc.).